Gazete Vatan Logo

2019 Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı sonuçları belli oldu mu?

Gençlik ve Spor Müdürlüğü (GSB)’nde İŞKUR vasıtasıyla 3 bin 243 personel istihdam edecek.

2019 Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı sonuçları belli oldu mu?

GSB personel alımı sonuçları dün çekilen kura ile belli oldu. İnternette sıklıkla Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı sonuçları açıklandı mı? GSB personel alımı kura çekilişi sonuçları belli oldu mu? GSB sonuçlarına nereden bakılır? soruları aranmaya başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın İŞKUR aracılığıyla yapacağı personel alımı için kura çekimi heyecanı devam ediyor. Temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi ve cankurtaran gibi alanlarda noter huzurunda kura çekimi yapan Gençlik ve Spor Bakanlığı, sonuçları il müdürlükleri üzerinden duyuracak. İŞKUR kura sonuçlarına göre kazanan adaylar, Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenleyeceği sözlü mülakat aşamasına katılma hakkına sahip olabilecek.

GSB KURA SONUÇLARI BELLİ OLDU MU?

Bilgisayar Donanım / Teknolojisi Teknikeri, Makine Teknikeri, Temizlik Görevlisi (Engelli ve Eski Hükümlü olarak başvuranlar dâhil), Cankurtaran, Mekaniker (Pedallı Araçlar), Otobüs Kaptanı (Şoför), Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Elektrik Tesisatçısı (Bina), Güvenlik Görevlisi, Havuz Suyu Operatörü, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Garson (Servis Elamanı), Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı), Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni meslek kolları için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen nihai listelerde yer alan adayların, kura çekimi 27 Şubat 2019 tarihinde saat 10.00’da Noter huzurunda gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Kura çekim yerlerinde yapılacak değişiklikler ilgili İl Müdürlüklerince adaylara duyurulacak. Nihai listelerde yer alan başvuru sahipleri kura çekimini duyuru ekinde yer alan adreslerde izleyebilecekler.

GSB KURA ÇEKİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Dün bütün gün Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın resmi internet sitesi ziyaretçi akınına uğradı. Vatandaşlar siteye girmekte zorlandı. Bakanlık da sonuçlar hakkında açıklama yapmak zorunda kaldı. İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yaptığı açıklama: "Bakanlığımızca istihdam edilecek sürekli işçi alımına dair noter kura sonuçları konusunda herhangi bir duyuru bulunmamaktadır. İlerleyen günlerde noter kura sonuçları kurumumuza iletildiği tarihte Bakanlığımız resmî internet sitesinde ilan edilecektir."

Haberin Devamı