Gazete Vatan Logo

2017'de Yay burcunu neler bekliyor

Artık, yaşamınızla ilgili farklı değişimlere de, yer vermeyi düşünürseniz, yeni savaşlardan kaçınmalısınız. Bırakın her şey inceldiği yerden kopsun. Yaşantınızda renkli çevrelere yer vereceksiniz.

2017'de Yay burcunu neler bekliyor

Eski değer yargılarınızın sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Satürn biri yılı aşkın sizin mantıklı yönlerinizi ortaya çıkardı. Yaşam hırslarınıza artık gem vurmayı biliyorsunuz.. Olgunlaştınız ve öğretici oldunuz. Uzun süreli hedefler seçer ve bunları gerçekleştirmek için uğraşırsınız. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacaktır. Bu dönem baskıcı davranışlardan çabuk etkilendiğiniz için, kendinizi korumaya alacaksınız Kararlı ve istikrarlı olacaksınız.. Büyük ve önemli projelerin altına imza atarken, tam anlamıyla konsantre olacakları enerji düzeyine ulaşacaksınız. Yatırımlarını yeniden düzenleyecek işlerinizde gösterecekleri başarılarınız birlikte beklediğiniz kariyer yolunu açacaksınız. Uranüs ve Jüpiter etkisiyle, gündemlerinizde yoğun seyahatler görünmektedir. Plüton, birçok değişime yol açarken, çevre ilişkilerinizde köklü değişimlere neden oldu. Bir çoğunuz geriye baktığı zaman, artık yaşamınızın eskisi gibi olmadığını fark ettiniz. Bu değişimlerden hoşnut kalmadığınız günler oldu. Bazen sıkıldınız ve değişen şartlarınıza isyan ettiniz fakat yeni şartlara da çok çabuk uyum sağladınız. Sizin yapmanız gereken tek şey; süreçlerin gelişimi ve varılan sonuçları “neden-niçin” çerçevesinde ele alarak, hatalarınızdan ders çıkarmanız ve size sunulacak pozitif etkilerin keyfini çıkarmak olmalıdır. Yeni tanışacağınız kişilerle fikir jimnastikleri yapacaksınız. Yaratıcılığınızı en iyi şekilde kullanarak, değişik düşünceler yaşayacaksınız.

Haberin Devamı

YAY KADINI AŞK

Siz sıcakkanlı, çekici ve rahat yapınızla, herkesin eşlik edeceği ender kişilerden birisiniz. Özgürlüğünüze derinden aşıksınız. Sizi evlilik masasına götürmek, her babayiğidin harcı değildir. Yaşamı sayısız flörtlerle geçen bir yay için, bu aşklar pek anlam ifade etmez. Eğer gerçekten aşık olursanız ki; bu çok enderdir, hiç itiraz etmeden evliliğin yolunu tutarsınız. Fakat, evleneceğiniz kişi her bakımdan özel olmalıdır ki, 'evlilik kurumuna' değsin. Yoksa, ömür boyu bekar kalmayı yeğlersiniz:

Haberin Devamı

Bu yıl giderek değişen ilgi alanlarınız ve yaşama farklı boyutlardan bakışınız tarzınızın eskiye oranla şekil değiştirmesinden dolayı, yenileyeceğiniz kimliğinize uygun kişilerle birlikte olacağınız gösteriyor. 7Ocak- 7 Mart dönemi ilginç bir eskiye dönüş başlayacaktır. Eski sevgilinizle yeniden bir araya gelme planları yapacaksınız. İş çevrenizde uzun süredir görüşmediğiniz biriyle yeniden yakınlaşabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim oluşacaktır.

Süregelen bir beraberliğiniz varsa eşinizle ve sevgilinizle aranızda sorunları gidereceksiniz.

Yine bu dönem aşk konusunda uç noktalarda kararlar alacaksınız. Uzun süredir birlikte olduğunuz kişiyi aniden yaşamanızdan çıkarabilirsiniz. 27 Ksım-11 Aralık döneminde karşılaşacağınız özel bir kişi sizi bir anda bir evliliğe sürükleyebilir. Aşk ve mutluluk kavramı için önemli dönemlerden biri.

Haberin Devamı

YAY ERKEĞİ AŞK:

Yaşamla alay etmeyi bırakın. Aşkı küçümsemediğinizi biliyoruz fakat, hafife almanız da affedilir gibi değil. Güçlü bir vicdanınız var kötülük yapmaktan korkarsınız. Özellikle aşkınız bittiği zaman hiç kimsenin kalbini kırmadan uzaklaşmak ister, eski aşklarınızla bile dost kalabilirsiniz. Neşeli ve yaşamla bu kadar barışık bir kişiyi bulmak çok zordur. Sürekli seyahat eder ve dünyanın her yerinde bir çok dostlarınız vardır. Ruhunuz yeni doğmuş bir çocuk kadar saf ve temizdir. Çevrelerinizde her türlü aktiviteye duyarlı olduğunuz için, her an her yerde görülebilirsiniz. Özgürlük duygunuz sizin vazgeçilmez bir parçanızdır.2017 Yılında ilginç gelişmeler sizi bekliyor.

6-20 Nisan döneminde iş çevrenizde iyi bir konumda olan ve sizden yaşça büyük bir kişiden etkileneceksiniz. Etkilendiğiniz bu kişi daha sonra yaşamınızda büyük bir yer kaplayacaktır.

Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir dönem içindesiniz..16 Mayıs- 17 Haziran eski sevgilinizle bir araya gelmek isteyecektir. İlle de aşk diyeceğiniz dönemlerden birini yaşayacaksınız. 14- 22 Haziran döneminde, evli ve ailesi olanlar için önemli bir dönem. Kariyerinizle, ev hayatınızı farklı potalarda değerlendirmek istemeniz size mantıklı gelecek.

Haberin Devamı

Yine bu dönem eşinizle aranızda maddesel sorunlar ayrılıklara neden olacaktır. Eşinizi olumlu bir şekilde ikna etmek sizi yoracaktır.

1 Temmuz- 16 Eylül döneminde eşiniz ve sevgilinizle beraberliğinizi sonlandırabilirsiniz.

10-18 Ekim tarihlerinde eski sevgilinizle tekrar bir araya gelme planları yapabilirsiniz.

İŞ HAYATINIZ

Bu yıl yeni fikirler ve yeni işler ilginizi çekecektir. Aklınıza gelmeyen konularda başarı kazanmanız mümkün. 2017 yılında önemli bir proje üstünde çalışacaksınız. İş yaşamınızda radikal kararlar alacaksınız.

1 Ocak- 18 Şubat günlerinde önemli gelişmelere sahne olacağınız işler yapacaksınız. Kişisel becerilerinizi ortaya koyacaksınız.

21 Şubat dönemi önemli iş bağlantılarının önem kazanacağı bir dönem olacak.

6 Nisan – 24 Nisan tarihleri arasında işteki yoğun temponuzu düşürmek isteyeceksiniz. Çünkü işinizdeki başarıyı iyi biliyorsunuz.

19-Nisan- 28 Mayıs döneminde işinizle ilgili önemli kararlar almaktan vazgeçmelisiniz.

5 Mayıs- 19 Mayıs tarihlerinde işle ilgili bir teklif zihninizi karıştıran bu teklif aklınızın karışmasına da, neden olacaktır. Eski ve hala çalıştığınız bir patronunuzdan destek göreceksiniz.16 Mayıs- 24 Mayıs tarihlerinde, ortaklarınızdan alacağınız kararlarla kendinize yeni fırsatlar yaratacaksınız.1

Temmuz- 16 Eylül döneminde iş yaşamınızda önemli değişimler olacak. Farklı bir şirkete başlayabilir, ofisinizi başka bir şehre kaydırabilirsiniz.

29 Ekim- 12 Kasım tarihlerinde tatile çıkarsanız iş tekliflerini kaçırabilirsiniz. Bol kazançlı yeni bir iş teklifleri sizi bekliyor. 8 Kasım- 16 Kasım arasında, işteki önemsiz aksamalar ve organizasyon bozuklukları canınızın sıkılmasına neden olacaktır. Ayrıca arkadaşlarınızla ilgilendiğiniz ortak konular gündeme gelecektir.27 Kasım- 11 Aralık döneminde yeni başlangıçlar yapmanız için, uygun bir dönem. İşle ilgili davetler gündeme gelecektir.

SAĞLIK:

Bu yıl düşüncelerinizle baş başa kalacak ve geçmişi düşüneceksiniz. Eski olayların artık sizi yıpratmasına izin vermeyeceksiniz. Güçlü motivasyonunuzun sizi olumlu etkileyeceği bir gerçek. 7 Ocak- 7 Şubat ve 21 Şubat günlerinde gergin olabilirsiniz. Böyle zamanlarda, öfkelerinize hakim olduğunuz sürece, sağlığınız bir sorun yaratmayacak. Ayaklarınızı ve bileklerinizi korumalı ve bacaklarınızı hareket ettirmelisiniz. Varisler ve damar sorunlarına dikkat etmelisiniz. Soğuk ve tuzlu su kompresleri size iyi gelecektir. Uzun süre ayakta kalmamalı ve hafif sizi dinlendiren sporları tercih etmelisiniz. Katılacağınız davetlerde farklı kişilerle konuşmak, motivasyon açısından sizi olumlu etkileyecektir. Ortak hobiler geliştirerek, ufkunuzu genişleteceksiniz. Yaz aylarında sağlığınız biraz daha hassaslaşacaktır. Ruhsallığınız denetim altında tutmalısınız. Sonbahar aylarında duygusal bakımından kendinizi yıpranmış hissedebilirsiniz. Bu günlerde müzik sizin en iyi ilacınız olacaktır.

BAŞARI RENGİNİZ: Kahverengi, nefti yeşil, bordo

AŞK RENGİNİZ: Kırmızı, siyah

SAĞLIK RENGİNİZ: Pembe, uçuk mavi, beyaz