Gazete Vatan Logo

2017'de Terazi burcunu neler bekliyor

Enerjinize diyecek yok. Kişisel çabalarınız, her anlamda sonuç veriyor. Sosyal ilişkileriniz önem kazanıyor. Yeni kişiler tanıyacak, belki de iş ve arkadaşlığı bir arada yaşayacaksınız.

2017'de Terazi burcunu neler bekliyor

Geçmiş yıllarınızda bir çok hayal kırıklıkları yaşadınız. Eskiyi unutmak istiyorsunuz. Yaşam değerleriniz yükseliyor. Jüpiter’le Satürn ELELE VREREK KOZMİK BİR GÜÇ OLUŞTURUYORLAR. Maddi konularda istediğiniz desteği verecekler. İşinizin genişlemesi veya beklediğiniz tekliflerin gelmesi aklınız karışacaktır.. Her şeye rağmen, sizi başarılı bir çalışma temposu bekliyor. Dengelerinizin çok önemli olduğunu biliyor ve dış ilişkilerinizi başarınızı destekleyecek yönde kullanmak istiyorsunuz. Olaylar karşısındaki duygusal yaklaşımlarınız günlük yaşantınızdaki küçük dengeleri bozmayacak şekilde gerçekleşecek ve başaracaksınız.. Parasal konularda gelişmelerde, istediğiniz yönde bir rota tutturuyor. Şans ve yükseliş sizden yana.. 2017 de derin araştırma gereken konularda kendinizi ispat edeceksiniz. 11 ekimden sonra Jüpiter madde ve finans evinize geçiyor. Sosyal ilişkilerinizin seyrini maddi kazançlara döndürebilirsiniz.. Çevrenizdeki olayları lehinize kolayca çevireceksiniz. . Kariyerinizi grup çalışmaları ile destekleyeceksiniz. Finans evinizi destekleyici özel kişilerle birlikte olacaksınız.. Satürn yakın ilişkilerinizi kardeş ve kan bağı olduğunuz kişileri testten geçirecekler.

Haberin Devamı

TERAZİ KADINI AŞK:

Siz, aslında kendinize aşıksınız ve yaşamınız boyunca size benzeyen kişileri arar durursunuz. Bunu yaparken de; sözde aşk adına mazeretler yaratarak, hep kendinizi haklı görürsünüz. Yalnızlığa tahammülünüz olmadığından da, size eşlik edecek kişilere hep ayna tutarken, 'işte sevdiğim kişi' dersiniz. Bu arada 'işte aşk benim' demeyi ihmal etmezsiniz. Evlilikten, evliliğe kolay geçişler yapabilirken, boşanmayı da alışkanlık haline getirebilirsiniz. Sonuç! siz evlilik için doğmuşsunuz. Sizinle yaşam gerçekten zevklidir. Yanınızda hayattan zevk almamak imkansız gibi bir şeydir. Yaşamı uyumlu getirmek için uğraşan yapınızla her zaman gözde olmaya devam edeceksiniz. Evlenir evlenmez çocuk doğuracak ve onlarla ömür boyu arkadaş kalmayı başaracaksınız.

2008 yılında romantik düşlerinizin gerçekleştiğini görmek, size mutluluk verecektir. Ailenize yakın arkadaşlarınızdan size sempatisi olan kişilerden evlilik teklifi alabilirsiniz.

Haberin Devamı

18-26 Ocak tarihlerinde eski sevgilinizle bir arada olma kararı alabilirsiniz. Süregelen ilişkinizde bazı olumsuz detayları yeniden gözden geçirecek ve ilişkinizi iyileştireceksiniz.

7-21 Mart tarihlerinde tanışacağınız kişinin özel yetenekleri sizi olumlu etkileyecek ve birlikte olma kararı alacaksınız. Bulunduğunuz alanlarda bir çok kişinin gözleri üzerinizde olacak. İş yeri aşkları da gündeme gelecektir.6-20 Nisan arasında evlilik kararı alabilirsiniz. Romantizm ön planda olacak

Cazibe sınırlarınızın oldukça yüksek olması, sosyal ve kariyer gelişimleri de beraberinde getirecek. Yaşadığınız aşklar size son derece normal gelirken, başkalarının dudaklarını uçurtabilecek cinsten olacaktır.20 Nisandan sonra evli iseniz eşinizle son bağlarınız güçlenecek ve aranızdaki sorunları daha kolay atlatabilecek bilince varacaksınız. Eşinin ailesini de evinizde bol bol ağırlayacaksınız.20-28 Mayı tarihlerinde yalnız bir hayat sürenler için riskli bir dönem. Bu dönem, yanlış bir ilişki içinde olabilirsiniz. Bulunduğunuz alanlarda bir çok kişinin gözleri üzerinizde olacak.

Haberin Devamı

TERAZİ ERKEĞİ AŞK:

Duygusal yapıları her şeyin yolunda gittiğinİ anladığınız zaman huzura kavuşursunuz.. Sürekli denge arayışı içinde olup, aşksız ve sevgisiz yaşayamazsınız.. Doğru partneri bulduğunuz anda , yaşamın tadını istediğiniz gibi çıkarırsınız.. Bir Terazi erkeği her zaman sonsuz aşkını vermeye hazırdır. Yeter ki duyguları onu yanıltmasın. Çekici ayartıcı ve oyun bozan yapınızla sürekli sevildiğini hissetmek istesiniz.. Vefasızlıkla suçlansalar bile aşkın değerini bilecek kadar sağ duyuya da sahipsiniz.

3-17 Haziran tarihlerinde seyahatlerde eski bir sevgilinizle bir araya gelecek ve karşılıklı bir elektriklenme durumu oluşacaktır. Dikkatli olmanız gereken bir dönem bu duygular daha sonra sizin için yanıltıcı olacaktır.1Temmuz-1Eylül dönemi sizin için hayal kırıklıklarının ortaya çıkabileceği bir dönem olacaktır. Bulunacağınız ortamlarda ışıltılı olmanızdan kaynaklanan bir kalabalık topluluğu sürekli sizi takip edecek. Bazılarınız bu durumdan rahatsız olacaksınız Yanlış ilişkiler yüzünden canınız yanabilir dikkatli olun.10-18 Ekim sizin için olumlu bir dönem olacaktır. Evlilik kararı almak için ailenizin fikirlerini fazla önemsememeniz, sonradan sorunlar yaşamanıza neden olabilir. 27 Kasım11 Aralık döneminde, ilişkinizi abartmak ve beslemek adına hiçbir fırsatı kaçırmayacaksınız . Eşiniz ve sevgilinize daha çok vakit ayıracak ve aşkınızı özel yaşayacaksınız.

Haberin Devamı

İŞ HAYATINIZ

Bu yıl geri plana çekilerek, önemli projelere yoğunlaşmanız ve kendinizi daha üstün başarılara ayırmanız gerekecektir. Artık kayda değer başarılar peşindesiniz ve bu özelliğinizi önemli anlamda gerçekleştireceksiniz.

8-23 Ocakta işle ilgili değişimler yapmanız mümkün. Kariyerinizle ilgili başarı size parayı da getirecektir. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. 21 Şubata yakın günlerde arkadaşlarınızla ortak bir proje gerçekleştireceksiniz. İletişim konusunda çok güçlüsünüz. Çevrenize istediğinizi yaptıracak ve kuvvetle kendinizi savunabileceksiniz. 6-20 Nisan döneminde, kardeş ve yakınlarınızla bir proje gerçekleştirebilirsiniz. Aşırı iyimser yapınız size zarar varacaktır ve konsantrasyon konusunda gözünüzden kaçan durumlar yüzünden zarara uğrayabilirsiniz.5-9 Mayıs döneminde kendinizden emin olduğunuz ve bende varım diyebilen işlerin altında sizin isminiz geçecektir. Bu ay değer yargılarınızı gözden geçirip, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız.

28 Mayıstan sonra sanatsal olaylarda başlangıçlar yapacağınız önemli gelişimler söz konusu olacaktır. Bazılarınız kazandığı paraları yeni projelerine ayıracaklar. Hırslarınızda arınıp sizi netleştirecek işler yapacaksınız.14- 22 Mayıs tarihlerinde daha cesur olmalı ve size verilen sunumları iyi değerlendirmelisiniz. Nezaketin hiçbir işe yaramadığını göreceksiniz. Amaçlarınızın

saptırılmasından hoşlanmıyorsunuz. Bu özelliğinizi çevrenize hissettireceksiniz.10-18 Ekim tarihlerinde bir ortaklık işi için bir proje çalışması içinde olacaksınız. Kariye yapmak istiyorsanız, tanrı vergisi sevimli yönlerinizi kullanabilirsiniz. İyimseliğinizin dozunu kaçırmamalısnız. 8-16 Aralık tarihlerinde ortaklıklar ve danışmalarınız yaşayacağınız problemler sizi ortaklık sonlanmaları yaşatacaktır.

SAĞLIK

Bu yıl sağlığınız biraz hassas olacaktır. Yaşamda düşlerinizle sağlığınız birlikte hareket edecektir. Duygusal motivasyonunuz sizin sağlığınızı artı ve eksi etkileyecektir. . Fazla yoğun düşünmeniz de ruh sağlığınız üzerinde negatif etki yapacaktır. Kısa yürüyüşler, meditasyon, yoga ve dansla ilgilenmelisiniz. Yine bu ay ağır kaldırmamalı ve iskelet sisteminizi zorlayacak hareketlerden sakınmalısınız. Uykunuza dikkat edin ve dinlenmeye özen gösterin. Fazla çalışarak vücudunuza yüklenmemelisiniz.

19 Nisan- 28 Mayıs döneminde, sağlığınızın iyi olmasında alkol ve beslenme önemli olacaktır.

Yaz aylarında tıbbı kontrollerinizi muhakkak yaptırmalısınız. Uzu süren kronik rahatsızlığınız varsa, bu dönemde bir doktora görünerek, kesin sonuç getirecek tedavinizi yaptırabilirsiniz.

BAŞARI RENGİNİZ: Uçuk pembe, hava mavisi, kemik rengi

AŞK RENGİNİZİ: Kahverengi, gri, beyaz

SAĞLIK RENGİNİZ: Uçuk sarı, mavi