Gazete Vatan Logo

2015 yılında burçları ne bekliyor?

Bazı burçlar 2015 yılında bir çok zorluklarla karşılaşacağı gibi, bazı burçlar için de 2015 yılı burç yorumları çok güzel şeyler söylüyor. İşt 2015 yılı burç özellikleri...

Koç Burcu

2015 yılında bir çok yeniliklerle karşılaşacak. bekar olan arkadaşlarımız için bir çok yeni kısmetler çıkmakla birlikte Koç Burcu 2015 yılında diğer yıllara oranla artık daha az düşünerek emin kararlar almaya çalışıcakdır. tabiki bu da Koç Burcu için 2015 yılının bi hayli iyi geçicegi anlamına gelir. Aşk hayatını konusun da da aynı şekilde ciddi kararlar la olumlu kişilerle tanışmanız gayet mümkün görünüyor. Ancak kararlarınızı acil değil sakin ve arkadaşlarınızla paylaşarak karar vermelisiniz. bir çok konu da arkadaşlarınız da aynı şekilde kararlarını sizinle paylaşıcaktır. Koç Burcu konumuzun başında da belirttigimiz gibi 2015 yılının en şanslı Burçlarından biridir. sizler de bu şansı kaçırmamak için lütfen duygularınızı ön planda tutun.

Boğa Burçları

2015 yılında yine aynı şekilde paranın peşinde olmaya devam edicekler. bir çok kişi için önemli noktalara teşvik gösterme amacında olan Boğa Burçları 2015 yılında da önemli noktalar da önemli kişilerle tanışarak bir çok farklılıklarla kendilerini ortaya koyabilicekler. Boğa Burcu kadını 2015 yılında erkeğine oranla daha zeki ve akıllı hareketlerle kendini ön planda tutabilicek. tabiki boğa burcunun erkegi de bu durumdan istifade edip kendince ön planda durmaya çalışacaktır. sizler de Boğa Burcu iseniz 2015 yılında kesinlikle size gelen maddi teklifleri geri çevirmeyip olumlu bir şekilde düşünmelisiniz.

Haberin Devamı

İkizler Burcu

2015 Yılı Burç Yorumları hakkın da diğer seneye oranla pek de birşey söylemek mümkün değil. bu yıl da diğer yıllara oranla her zaman ki gibi akıllı ve emin adımlarla iş yapıcak olan İkizler Burcu 2015 yılında maddi olarak biraz sıkıntılar çekebilir. bu da sizi kesinlikle kötüye sürüklememeli. yılın ilk aylarında gelicek olan sıkıntıları atlatabilirseniz ilerleyen aylar sizler için ço kdaha iyi geçecektir. Arkadaş çevrenize her zaman oldugun dan bu yıl biraz daha özverili olmanız bekleniyor.

Yengeç Burcu

2015 Yılında da her yıl oldugu gibi bir çok kararların da duyguları ile hareket etmeye devam edicektir. Ayrıca bu yıl Yengeç Burçları için çok şanslı bir yıl oldugunu söyleyebilirim. evi olmayan Yengeç Burcu kişiler bu yıl bir muhtemelen ev sahibi olabilirler. tabiki bu kararları sizlerin bir an önce vermesi ve hiç bir şekilde mantıgınızın istemedigi davranışları yapmamanız gerekir. ancak kararlarınız da da kesinlikle emin olmalısınız. bu da sizin birşeyler sahibi olabiliceginizin en iyi göstergesidir.

Aslan Burcu

Haberin Devamı

2015 yılına biraz sıkıntılarla giricektir. bir çok arkadaşınızın sizin için vermiş oldugu kararlar sizleri her ne kadar üzsede kesinlikle ön yargılı davranmadan sakin bir şekilde hareket etmelisiniz. ilerleyen dönemler de düzelicek olan bu sorunlarınıza belki yenileri eklenicektir ancak Aslan Burcu için 2015 yılı sonların da çok güzel süprizler oldugunu söyleyebilirim. Mutluluk belki geç gelicek ancak emin olunki buna degicektir.

Başak Burcu

2015 yılında pek de bir degişiklik yok aslında. iş hayatın da bazı dönemler de sorunlarla karşılaşabiliceksiniz. bu da sizlerin daha da olgunlaşmasını sağlayarak ilerleyen dönemlerdeki sorunlarınızı kolay bir şekilde atlatabiliceginizin bir göstergesidir. para konusun da hiç bir sıkıntı yaşamayacaksınız ancak Aşk konusun da biraz sıkıntılarınız olucaktır. bunu da Başak burcu özellikleri arasın da yer alan olgun davranış biçimi ve olaylara yaklaşım konusun da iyi olması nedeniyle çok kolay bir şekilde atlatıcaksınız.

Terazi Burcu

Haberin Devamı

2015 yılında aşk hayatın da bir çok yeni kişilerle tanışarak büyük süprizler içerisinde olucaktır. davranışlarınız da hiç bir şekilde degişiklige gitmeden bu kararları en iyi ve en sevdiginiz arkadaşlarınızla paylaşmalısınız. hayatınızın dönüm noktası olabilicek kişilerle tanışmanız muhtemel.

Akrep Burcu

2015 yılında bir çok farklılıklarla karşılaşacak diyebiliriz. iş hayatı her zaman oldugu gibi yogun olan Akrep Burcu 2015 yılında da bir hayli yoğun olucak gibi görünüyor. Akrep Burcu Aşk Hayatı ise 2015 yılında biraz daha durgun geçebilir. Bu konu da pek fazla tereddüt veya bir sıkıntı yaşamıcak olan Akrep Burçları her zaman oldugu gibi çiftler arasında yine ufak sorunlarla karşılaşabilecek.

Yay Burcu

Haberin Devamı

2015 yılında en degişkenlik gösteren burçlardan bir idiyebiliriz. özellikleri arasın da sert davranış ve duygusallıga uzak olan Yay Burcu 2015 yılında bir çok yeni Aşklar keşvederek hayatına renk katabilir. bu da kişilerin her zaman oldugundan daha renkli ve sevecen olduklarını göstericektir. çevrenizin sizler için söyledikleri yada ön yargıda bulundukları hiç bir davranışınızı degiştirmeyiniz. bu sizin karşınıdaki insana olan güveninizin temeli olabilir.

Oğlak Burcu

Bir çok farklı nedenlerden dolayı hayatına yenilikler katmak zorunda kalıcak. Aile olarak sorunlarla karşılaşıcak olan Oğlab Burcu 2015 yılında stresli günler geçirmekle birlikte maddi olarak da pek de güzel geçicegini söyleyemeyiz. sanırım 2015 yılını en kötü geçiricek olan burçlardan biri de oğlak burcu diyebiliriz. bu sıkıntıları en hızlı şekilde atlatmanızın en iyi yolu sorunlara direk tepki vermek yerine düşünerek ve akılcı bir şekilde hareket etmelisiniz. bu da sizin her zaman bu sorunlardan artı bir yönde çıkmanızı sağlayacaktır.

Kova Burcu

Yılın içerisinde bir çok iş teklifleri alıcak. bu tekliflere hemen cevap vermek yerine düşünerek hareket etmelisiniz. bu da sizin başarılı bir geleceginiz olabilir anlamına gelmektedir. başarılarınızın devam etmesini istiyorsanız 2015 yılında Aşk hayatınıza biraz ara vererek iş hayatınıza yogunlaşmalısınız. Aşk 2015 yılında sizler için pek de iyi görünmüyor diyebilirim.

Balık Burcu

2015 yılı bi hayli durgun geçicek gibi görünüyor. bu durgunlugu Aşk hayatınızı renklendirerek atlatabilirsiniz. iş hayatınız da pek fazla degişiklik olmasa da sizler Aşk hayatınız ile ve Maddi yönden yaşayacagınız zenginlik ile 2015 yılını rahat bir şekilde geçiriceksiniz. daha etkili ve ön planda kalmak istiyorsanız konuşmalarınız da ve kararlarınız da hiç bir zaman ön yargılı olmamalısınız.