Gazete Vatan Logo

2 bin otoyu tek tuşla karşılaştır

Yeni bir otomobil almak için bayi bayi gezerek ya da web sitelerinde saatlerce karşılaştırma yaparak zaman harcamak istemeyenler için Cardata yeni bir uygulama geliştirdi.

2 bin otoyu tek tuşla karşılaştır

Yeni bir otomobil almak için bayi bayi gezerek ya da web sitelerinde saatlerce karşılaştırma yaparak zaman harcamak istemeyenler için Cardata yeni bir uygulama geliştirdi. Cardata, 0 km araçların fiyatlarını ve donanım özelliklerini karşılaştırarak en uygun çözümü sunmaya başladı.

Cardata tarafından hizmete sunulan ‘Online 2. el araç fiyatlama uygulamasının içindeki ‘0 kilometre Araç Fiyatları’ ve ‘Araç Karşılaştırma’ sistemini tüm bireysel kullanıcılar ücretsiz olarak kullanabilecek.

10 saniye içinde istenilen verileri sunan Cardata’nın bu uygulamasında Türkiye’de satışta olan 59 markanın yaklaşık 2 bin modelinin güncel 0 km fiyatları yer alacak. Kullanıcılar ayrıca birden fazla aracı birbiriyle karşılaştırma imkanını da bulacak.

Cardata Türkiye Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın, mevcut uygulama içindeki bu yeni özellikleri kullanmak için sisteme üye olmak gerekmediğini belirterek, “0 km araç fiyatları ve araç karşılaştırma uygulamalarını var olan Cardata mobil platformunun üzerine ekledik. Ayrıca bireysel tüketiciye açık olmayan modülümüzü tamamıyla tüketiciye açtık ve tamamen ücretsiz hale getirdik” diye konuştu.

Haberin Devamı