Gazete Vatan Logo

1 yılda geri dönen üstüne zayıflatan iş

360fit, ortalama 1 ile 2 yılda kendini amorti eden bir yatırım fırsatı sunuyor. 500 bin liralık sermaye gerektiren 360fit, paketlere 30 müşterinin dahil olması ile yıllık 400-500 bin TL kâr vadediyor.

1 yılda geri dönen üstüne zayıflatan iş

Kendi işini yapmak isteyenlerin sayısı artıyor. Bunun belli sebepleri var. Ekonomik durgunluk, işsizlik insanları zorluyor. İlk akla gelen de genellikle bir kafe açma fikri oluyor.

360fit ise yatırımcılara farklı bir alanda üstelik ortalama 1 ile 2 yılda kendini geri döndüren bir yatırım fırsatı vadediyor. Robert Kolej ve Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra dengeli beslenme konusunda uzmanlaşan Liana Pesah, 4 bütünleşik sistemden oluşan yeni bir modeli Türkiye’ye getirdi ve yaygınlaştırıyor.

İlk etapta çeşitli şehirlerde 25 adet 360fit kurma projesi olan Liana Pesah, yapacağı yatırımı çok kısa sürede geri alma niyetinde olanlara da cazip bir yatırım fırsatı sunduğuna dikkat çekiyor. 360fit projesine yatırım için 500 bin lira civarında bir sermayeye ihtiyaç olduğunu belirten Pesah “Bunun 400 bin lirası, ithal ettiğimiz ve bu sistemin merkezini oluşturan alet parkuru için. 50 bin liralık bir franchise bedelimiz var. Dekorasyon için de 50 bin lira gibi bir rakama ihtiyaç oluyor. Toplamda 500 bin liralık bir yatırımla yeni bir iş sahibi olabiliyorsunuz” diyor.

Haberin Devamı

Paket fiyatların 2 bin lira ile 3 bin lira arasında değiştiği zayıflama kürlerine 30 müşterinin dahil olması halinde amortisman ve vergi hariç yıllık 400 ile 500 bin lira arasında kâr kaldığını ifade eden Pesah, “Bu da son derece makul bir oran. Pek çok iş alanında geri dönüşün 5-6 yılları bulduğunu düşünürsek oldukça cazip” diye konuştu.

Ne yersen O’sun

360FİT biorezonans, medikal galvanik akım, bağımlılık tedavisi ultrason ve radyofrekans gibi sistemleri bir araya getiren bütünsel bir sistem olarak tarif ediliyor. Bu sistem kişiyi 4 ayrı koldan 360 derece kontrol altına alarak bedenin doğal dengesini de zorlamadan kolay ve sağlıklı bir yolla fit haline dönmesini sağlıyor. 360fit kişinin kas dengesini, iştahını ve hareketini düzenliyor. Kişiyi psikolojik baskı altına almadan kendi özgürlüğü içerisinde 360 derece kontrol altına alarak uzun süre etkisini gösteriyor ve vücut dengesini koruyor.
Sistemi Türkiye’ye getiren Liana Pesah, üniversiteyi bitirdikten sonra anti-aging, ruh ve beden bütünlüğü üzerine araştırmalar yaptı. “Ne yersen aslında o’sun” felsefesini uygulamak amacıyla Insıtute for Integravite Nutrition ve Stonebridge College’de bireysel sağlıklı beslenme koçluk eğitimleri aldı. Türkiye’de Liv Hospital’ın Mora tedavi bölümünün yöneticiliğini yapan Pesah, kilo kontrol ve zayıflamayı bir bütün olarak sunan 360fit sistemini Türkiye’de uygulamaya başladı.

Haberin Devamı