Gazete Vatan Logo

'Tatlı Şeyler'in vizyon tarihi belli oldu!

Komedi filmi 'Tatlı Şeyler'; maceralı, neşeli, sevimli, bir o kadar da duygusal hikayesi ile 23 Haziran tarihinde sinemalarda olacak.

'Tatlı Şeyler'in vizyon tarihi belli oldu!

Başrollerinde Cem Özer, Uğur Uludağ ve İlhan Şeşen’in yanı sıra 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin başarılı oyuncusu Cem Uçan’ın yer aldığı 'Tatlı Şeyler' filmi, Ramazan Bayramı'nda tek yerli komedi filmi olarak vizyona girecek. İstanbul’dan Dalyan’a uzanan en tatlı yol hikayesi olan filmin oyuncu kadrosunda Demet Şaşmaz, Toprak Sergen, Ece Üstündağ (Bebek), Demet Tuncer, Sevil Akı, Sami Levi, Yiğit Uçan ve Barış Ataş gibi isimler de yer alıyor.

Hikayesini Cem Özer ve Uğur Uludağ’ın birlikte oluşturdukları filmin yönetmenliğini Uğur Uludağ, yapımcılığını Ali Marul ve Sema Dağ’ın üstlenirken, senaryoyu da Uludağ kaleme aldı.

FİLMİN KONUSU

İki modacı arkadaş, defilelerine yetişme telaşıyla yola çıkmaları sırasında, arabalarında sevimli mi sevimli bir bebekle beraber para dolu bir çanta bulurlar. Bu andan itibaren yolculuğun seyri hem bebeğin ailesi hem de onları kovalayan mafya ile birlikte belalı bir şekilde değişecektir.

"SOSYAL MEDYANIN BİRÇOK FENOMENİNE İLHAM KAYNAĞI OLDUK"

İlk kez, vizyona girdiği 2009 yılında yüz binlerce seyirci ile buluşan Kadri’nin Götürdüğü Yere Git filminde birlikte rol alan Cem Özer ve Uğur Uludağ, canlandırdıkları Arçil Naz ve Şota Su ikilisi ile çok sevilmişlerdi. Vidoları youtube da yüz binlerce kez izlenen ikili, aynı tiplemeler ile 'Tatlı Şeyler' filminde 'Koreograf Ercan' ve 'Moda İkonu Hamido' olarak izleyicinin karşısına çıkacak. 2009 yılındaki filmde canlandırdıkları karakterlerin günümüzde sosyal medyanın birçok fenomenine ilham kaynağı olduğunu belirten Cem Özer ve Uğur Uludağ, "Ercan ve Hamido karakterlerinin de çok sevileceğine inanıyoruz, bayram günü vizyonda olmak bizim için ayrı bir mutluluk, en tatlı bayram hediyesi ‘Tatlı Şeyler’ i izleyen seyircilerimizin de bu mutluluğa ortak olacağına eminiz” dediler.

Haberin Devamı