Gazete Vatan Logo

'T.İ.M' filminin basın gösterimi yapıldı!

16 askerimizin şehir düştüğü Dağlıca saldırısından ve Musul Türkiye temsilcisinin kaçırılması olaylarından yola çıkarak dış güçlerin ülkemiz üzerine yaptığı hain planları anlatan senaryosu ile dikkatleri çeken "TİM" sinema filminin gelirinin bir kısmı asker ve polis şehit aileleri ile ilgili derneklere bağışlanacak.

'T.İ.M' filminin basın gösterimi yapıldı!

Filmin yönetmen koltuğunda Onur Yiğit oturuyor. Senaryosu Serdar Atacan, Emre Uzun, Barış Can Sağır ve İsmet Müstecep tarafından yazıldı.

Filmde Serdar Atacan, Emre Uzun, Barış Can Sağır, Hatice Kalit, Adem Muriç’ gibi genç yeteneklerin yanı sıra dizi ve filmlerden tanıdığımız Selahattin Bel, Vural Yayan, Kahraman Tayfur, Miraç Sevsay, Fercan Bay, Melike Balçık ve Merve Duran gibi oyuncular da bulunuyor.

Basın gösterimi öncesi gazetecilere açıklamada bulunan filmin başrol oyuncularından ve senaristlerinden Serdar Atacan, filmin uzun zamandır gerçekleşmesini istediği bir hayali olduğunu söyledi.

Atacan, dram ve savaş türündeki filmin sosyal sorumluluk tarzında bir proje olduğuna işaret ederek, "Filmde genç bir ekibe sahibiz. Ekibimizde yeni yüzlerin yanı sıra, daha önce dizi, filmlerde oynayan tecrübeli oyuncularımız ile tiyatrocu arkadaşlarımız var. Sağolsun herkes bu filme çok emek verdi." dedi.

Filmin yönetmeni Onur Yiğit de filmin düşük bütçeyle, fakat daha fazla emek ve enerjiyle yapıldığının altını çizerek, film içerisindeki duyguların seyirciye de geçmesini temenni ettiklerini dile getirdi.

Haberin Devamı

'Dön' emri almamak için telsizlerini kapatan Bordo Bereli askerlerin yaptığı operasyonu ve daha sonrasında kurulan gizli birliğin hikayesinin anlatıldığı film ön gösterimde tam not aldı.

Beşiktaş Kadın Basketbol takımı kaptanı 'TİM'de

Filmin, senaristi ve başrol oyuncusu Serdar Atacan'ın eşi Esra Erden Atacan'da filmde rol alıyor. Eşine destek olmak için filmde oynayan Esra Erden Atacan, aslında Beşiktaş Kadın Basketbol takımının kaptanı. Gerçek hayattaki gibi filmde de karı kocayı canlandıran ikiliye Basketbol camiası ve Beşiktaşlı basketbolseverlerden de tam destek geldi.