Gazete Vatan Logo

'Söz'e en beğenilen dizi ödülü!

Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı, ‘Söz’ dizisi ödüle doymuyor.

'Söz'e en beğenilen dizi ödülü!

35 bin Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencisinin oylarıyla belirlenen ‘Yılın Yıldızları’ ödüllerinde ‘SÖZ’ dizisi ‘2017 Yılının En Beğenilen Dizisi’ ödülünün sahibi oldu. Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı ‘SÖZ’ dizisi, Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından bu yıl 16.sı düzenlenen ‘Yılın Yıldızları’ ödüllerinde, 2017 yılının ‘En Beğenilen Dizisi’ ödülüne layık görüldü.

‘Yılın Yıldızları’ ödül töreninde ‘Yılın En Sevilen Dizisi’ ödülünü almak için ‘SÖZ’ ekibinin başrol oyuncuları Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Nihat Altınkaya, Mehmet Özgür ve 'SÖZ' dizisinin yapımcısı Burak Sağyaşar katıldı. Ödül Töreni sonrasında Burak Sağyaşar daha nice ödülleri almayı istediklerini söyleyerek “ Öncelikle kanalımız Star TV’ye daha sonra aynı kalitede her hafta bir dizi yapmamızı sağlayan ve gece gündüz çalışan oyuncularımızı, kamera arkası ekibimizi tebrik ediyorum ve daha nice ödüllere diyorum” dedi. ‘SÖZ’ dizisinin yönetmeni Yağız Alp Akaydın “ Ekip arkadaşlarım, yapımcılarım ve kamera arkası ekibimiz gece gündüz büyük emekler veriyoruz ve bu emeklerin karşılığını önce seyirciden sonradan da böyle ödül törenlerinden alıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘SÖZ’ dizisinin başrol oyuncularından Tolga Sarıtaş ise 35 bin Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencisinin oylarıyla ‘Yılın En Sevilen Dizisi’ ödülünü almanın kendileri için büyük gurur kaynağı olduğunu belirtti.