Gazete Vatan Logo

'Siccin 4' korkutmaya devam edecek!

Türk korku filmlerinin en çok ödül alan serisi Siccin, 4. filmiyle devam ediyor. Oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken Siccin 4’te, serininin bir önceki filminde de olduğu gibi Adnan Koç, Orhan karakterine hayat veriyor.

'Siccin 4' korkutmaya devam edecek!

Rusya’da yayınlanan “Doğu Batı” dizisinin başrol oyuncusu olan ve “Rusya’nın Kıvanç’ı” olarak tanınan Adnan Koç; “Serinin 3. filmindeki Orhan karakterinin yansıttığı aşık ve fedakar adam çizgisinin dışında Siccin 4’te daha farklı ve daha güçlü bir Orhan var. Bol sürprizli ve olağanüstü bir kurguda ben Orhan'ın duruşundan çok etkilendim, umarım seyirciyle de bu etkileşim olacaktır” ” derken, 1 Eylül’deki vizyon tarihini merakla beklediğini söyledi.

“Başarının sırrı özgürlük alanı”

Siccin 3’te oynarken filmin yönetmeni korkunun ustası Alper Mestçi’yle çok iyi bir iletişim kurduğunu belirten Koç; “Bu iletişimimiz hiçbir zaman kopmadı, sürekli görüşme halindeyiz. Serinin 4. filmiyle ilgili fikir alışverişlerimiz oldu. Ben Alper hocanın bu anlamda oyuncuya tanıdığı özgürlük alanından çok memnunum. Siccin serisindeki en büyük başarının da Alper hocanın oyuncularına tanıdığı özgürlük alanı olduğuna inanıyorum” dedi.