Gazete Vatan Logo

'Sebahattin'in kör talihi!

Yapımı TAFF’ın, başrollerini Cem Gelinoğlu, Gökhan Kıraç, Zeynep Tuğçe Bayat ve Zerrin Sümer'n paylaştığı komedi filmi ‘Şansımı Seveyim’ 25 Ağustos’ta izleyiciyle buluşacak.

'Sebahattin'in kör talihi!

Yönetmenliğini Ender Mıhlar’ın yaptığı, senaryosunu Ferhat Ergün’ün kaleme aldığı ‘Şansımı Seveyim’ filminde, Cem Gelinoğlu’nun hayat verdiği ‘Sebahattin’ üzerinden bir türlü atamadığı şansızlıklarıyla ortalığı birbirine katıyor.

SIFIR OTOMOBİLİ PERTE ÇIKARDI

Üzerindeki kör talihten kurtulmak için insanları mutlu etmeye çalışan 'Sebahattin', katıldığı ‘Elim Sende’ yarışmasında kazandığı sıfır model otomobili, başına gelen talihsizliklerle daha sahibine ulaştıramadan yolda perte çıkartıyor. Bununla da yetinmeyen 'Sebahattin', arabayı hediye edeceği eski dostunu bir de hastanelik ediyor.

FRAGMAN 1.6 MİLYON İZLENDİ

Bir insanın başına gelebilecek tüm şansızlıkların trajikomik bir dille anlatıldığı 'Şansımı Seveyim' filminin fragmanı Youtube’de kısa sürede yaklaşık 1. 6 milyonun üzerinde seyredilerek, trend listesine zirveden giriş yaptı.

FİLMİN KONUSU

‘Şansımı Seveyim’ filminde şanssızlığıyla tanınan 'Sebahattin' (Cem Gelinoğlu), yıllar sonra büyüdüğü mahalleye geri döner. Bütün mahalleli şanssızlıkları mıknatıs gibi çeken 'Sebahattin'in dönüşü yüzünden çok endişelidir. Kim bilir başlarına yine ne işler açacaktır? Kadersizliğine boyun eğmiş olan 'Sebahattin', 'Yaprak'la (Zeynep Tuğçe Bayat) tanışınca talihinin döndüğüne ikna olur. Ama şanssızlık bu ya, 'Yaprak' yıllar önce ah'ını aldığı 'Durmuş'un kız kardeşidir. 'Yaprak'ın, 'Sebahattin'i kabul etmesinin tek yolu, 'Sebahattin'in kendisini 'Durmuş'a affettirmesidir. Ancak şanssızlıklar 'Sebahattin'in yakasını bırakmayınca, en yakın arkadaşı 'İzzet' (Gökhan Kıraç) ile ümitsizce kaderini değiştirmenin ve 'Yaprak'a kendisini kabul ettirmenin yollarını aramaya başlar.

Haberin Devamı