Gazete Vatan Logo

'Kadın komedyen yetişmiyor'

Başrollerini Demet Akbağ ve Zafer Algöz'ün paylaştığı 'Görevimiz Tatil' adlı komedi filminin Birgi'deki çekimleri tamamlandı.

'Kadın komedyen yetişmiyor'

'Görevimiz Tatil' filmdine karı-kocayı oynayan ikiliden Zafer Algöz, “Türkiye'de yetenekli kadın komedyen yetişmiyor. Demet Akbağ ve Yasemin Yalçın'dan başka biri yok. Bu iki isim dışında çok öne çıkan yetenekli oyuncu yetişmediğini gördüm. Demet'le mükemmel bir ikili olduk. Sanki uzun yıllardır evliymişiz gibi bakışarak her şeyi çözdük” dedi.

Şener Şen'in büyük bir aktör olduğunu ancak komedyen olmadığını dile getiren Algöz, “Cem Yılmaz, stilinde Türkiye'nin tartışmasız bir numarası. Ata Demirer kıymetlidir. Şahan Gökbakar ise benim tarzım bir komedyen değil” şeklinde konuştu.

Filmin gişesiyle ilgili tahminde bulunmakta zorlandığını dile getiren Akbağ ise "Eskiden filmler birbirlerini destekliyordu. Pasta bölündü. Eskisi gibi milyon gişeler zor” açıklamasını yaptı.

Demet Akbağ’dan sonra söz alan Zafer Algöz, “Demet ile iyi bir karı-koca olduk. Uzun yıllardır evliymişiz gibi sette bakışarak anlaştık. Hayatımda ilk defa katavan kullandım" dedi. (Sözcü)