Gazete Vatan Logo

'İlk Öpücük' oyuncuları 18 Ekim’de Başkent’te

Son günlerin çok konuşulan filmi 'İlk Öpücük' oyuncuları, özel gösterim için ANKAmall’da sinemaseverlerle buluşacak.

'İlk Öpücük' oyuncuları 18 Ekim’de Başkent’te

Murat Onbul’un yönetmenliğini yaptığı romantik komedi türündeki 'İlk Öpücük' filmi özel gösterimi, başrol oyuncularından Murat Yıldırım ile eşi İmane Elbani ve Hayrettin Karaoğuz’un katılımıyla 18 Ekim saat 19.30’da ANKAmall Cinemaximum’da gerçekleşecek.

Murat Yıldırım ve Özge Gürel’in başrolünü paylaştığı film, Lucky Red Film yapımcılığında 20 Ekim’de vizyona girecek. Mudanya Golyazive Tirilye’de çekimleri yapılan, TME’nin dağıtımını üstlendiği filmin görüntü yönetmeni ise Javier Salmones.

FİLMİN KONUSU

Filmde, geçirdiği kaza sonucunda hiçbir şeyi hafızasında tutamayan Bahar’ın (Özge Gürel), kasabanın hızlı çapkınlarından Hakan (Murat Yıldırım) ile tanıştıktan sonra gerçek aşk ile şekillenen hayatı anlatılıyor. Kaza sonrasında her yeni güne iki yıl öncesinden başlayan Bahar, babası ve ağabeyi tarafından kendisinin mutluluğu için yaratılan sahte dünyada hep aynı 24 saatlik zaman dilimini yaşıyor, Bahar’ı görür görmez ona tutkuyla bağlanan Hakan ise her gün onu yeniden kendisine aşık etmek zorunda kalıyor.

Haberin Devamı