Gazete Vatan Logo

'İki İyi Çocuk' geliyor!

Yönetmenliğini Mehmet Demir Yılmaz'ın yaptığı, başrolleri Sarp Leventoğlu, Sevcan Yaşar ve Kazım Karakadıoğlu’nun paylaştığı 'İki İyi Çocuk' filminin çekimlerine Antakya'da başlandı.

'İki İyi Çocuk' geliyor!

Görüntü yönetmenliğini Argyrs Theos'un, müziklerini Derya Köroğlu'nun yaptığı 'İki İyi Çocuk' filminde; Sevcan Yaşar, Sarp Leventoğlu’nun aşık olduğu 'Defne' karakterine hayat veriyor.

Yaşar, canlandırdığı rolle ilgili olarak, "Defne Antakya korosunda şarkı söyleyen, turistik heykeller satarak geçimini sağlayan oldukça saf ve naif bir karakter. Ajitasyondan uzak, ince detaylarla güldürürken ağlatan bir sinema filmi. Antakya’nın güzelliklerini de gözler önüne serecek" dedi.

Antakya’da gerçek hayatta yaşanmış bir hikayeden esinlenilerek çekilen filmde; Sarp Levendoğlu polisi canlandırırken, Kazım Karakadı kendisini polis zanneden zihinsel engelli bir karakteri oynuyor. Koroda şarkı söyleyen, hediyelik eşyalar satarak geçimini sağlayan saf ve naif 'Defne' karakteri, filmde Sarp Leventoğlu'nun canlandırdığı karakterle aşk yaşayacak.

Sevcan Yaşar, Sarp Leventoğlu ve Kazım Karakadıoğlu’nun yanı sıra Günay Karacaoğlu ve Devrim Akın'ın bulunduğu 'İki İyi Çocuk'ta, Murat Serezli ve hamdi alkan da konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Haberin Devamı