Gazete Vatan Logo

'İçerde'de yeni bölüm nefes kesti!

Ay Yapım imzalı, iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan 'İçerde' dizisinde, Bensu Soral'ın hayat verdiği 'Melek' karakterinin başına silah dayadığı sahne çok konuşuldu.

'İçerde'de yeni bölüm nefes kesti!

Show TV'de 18'inci bölümü ile ekranlara gelen 'İçerde' dizisi, 23 Ocak Pazartesi reyting sıralamasında zirveye adını yazdırdı.

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Bensu Soral, Mustafa Uğurlu ve Çetin Tekindor'un paylaştığı fenomen yapım; ABC1 20+'da 10,81 izlenme oranı (rating), 23,61 izlenme payı (share), AB’de 9,97 izlenme oranı, 23,80 izlenme payı, Total’de 9,11 izlenme oranı , 20,25 izlenme payı ile birinciliği göğüsledi.

#umutiçin etiketi ile 18 bin 524 tweet atılan İçerde' dizisi, Türkiye gündeminde 13 saat 10 dakika, dünyada ise 3 saat 45 dakika TT (twitter gündemi) listesinde kaldı.

Yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstlendiği yağımın dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde; 'Melek', 'Celal'in dolabını karıştırıp bir silah buldu ve onu beklemeye başladı. İlk olarak Celal'e doğrultup daha sonra kendi başına silah dayayan Melek'in, "Yarım kalan işi bitirelim diyorum duymadın mı? Önce annesini öldürdün, şimdi de sıra kızında!" dediği anlar izleyenleri ekran başına kilitledi.

Haberin Devamı