Gazete Vatan Logo

'Herkes içindeki deliye sahip çıksın'

'İçimdeki Deli' şarkısı ile dillerden düşmeyen Bora Duran, geçtiğimiz hafta Pal Fm’de Kaan Gökman'ın canlı yayın stüdyo konuğu oldu. Duran, keyifli sohbet eşliğinde geçen programda samimi açıklamalarda bulundu.

'Herkes içindeki deliye sahip çıksın'

Popçu olmadığını ve alternatif müzik yaptığını dile getiren Bora Duran, "Türkiye’ de yapılan pop müziğin dejenere olduğunu düşünüyorum. Kendimi o kategorinin içerisinde çok fazla göremiyorum. Kendi tarzımda, içimden geldiği gibi ve kendime has müzik yapıyorum. Bu anlamda müziğimi kategorize etmek istemem" dedi.

"ÇAPKIN BİR ADAMIM"

Bora Duran, Kaan Gökman'ın "Çapkın bir adam mısın?" sorusuna, "Evet, çapkın bir adamım" cevabını verirken, "Hayatında olan birisine hiç şarkı yazdın mı?" sorusunu ise "Yazdığım her şarkı, hayattan edindiğim bilgiler ve yaşadıklarımdan esinlenerek ortaya çıktı. aşk ise bu duyguların ve bilgilerin en güzelidir bence. Özellikle son dönemlerde yaşadığımız üzücü olayların üzerine saf aşk ile ilgili yazı yazmak pek mümkün değil. Aşk şarkısı yapabilmem için öncelikle kendimi özgür hissetmeliyim. Sonra aşk da, şarkısı da gelir bence. Şu an hayatımda yeni bir başlangıç yaparak Bodrum-Gümüşlük'e taşınacağım. Sanırım oranın enerjisi ve keyfi bana kendimi çok daha iyi hissettirecek. Yeni bir dönem başlıyor, umarım yeni şarkılar bu döneme eşlik edecek" şeklinde yanıtladı.

Haberin Devamı

Önümüzdeki günlerde akustik bir proje ile sevenlerinin karşısına çıkacağının müjdesini veren başarılı müzisyen, büyük beğeni toplayan 'İçimdeki Deli' şarkısı adına "Herkesin aklından vazgeçmesini, kalbiyle ve içindeki deliyle yaşamasını tavsiye ediyorum" dedi.