Gazete Vatan Logo

"Evliyken 8 yıl başkasıyla beraberdim eşim..."

Eşini aldatan adam, sevgilisinin kendisine telefonda 'Benim yuvamı bir kadın yıktı. Ben de öyle bir kadın olmak istemiyorum. O yüzden bitti' değini söyledi.

"Evliyken 8 yıl başkasıyla beraberdim eşim..."

Posta Gazetesi yazarı Mehmet Coşkundeniz'in Aşk Doktoru köşesine gelen sorulardan bir tanesi dikkat çekti. Evli bir erkeğim ve 8 yıldır başkasıyla da beraberdim. 1 yıl önce ayrıldık ancak ara ara konuşup mesajlaştık. 10 gün önce de barıştık. Her şey çok güzel giderken bir akşam telefonda konuşuyorduk ve eşim birden odaya gelip bağırdı.

Dışarı çıkıp yeniden aradım onu ve bağırmasının bizimle alakası olmadığını söyledim. Ama inanmadı ve sonsuza kadar bittiğini söyledi. En son bana “Benim yuvamı bir kadın yıktı. Ben de öyle bir kadın olmak istemiyorum. O yüzden bitti” diye mesaj attı. Boşluktayım, ne yapacağımı bilemiyorum....

8 yıldır eşini aldatan adamın sorusuna Coşkundeniz'in cevabı... Bu sorunun neresinden tutacağımı bilemedim. Evli olduğunuz halde 8 yıldır başkasıyla beraberlik yaşıyorsunuz ve ayrıldığınız için buna bir çözüm arıyorsunuz. Oysa yapmanız gereken şey bu 8 yılda ya evliliğinizi ya da o ilişkiyi bitirmekti. İkisini birden idare etme hakkınız yok.

Hem insani açıdan hem de hukuki açıdan yok. Eşinizi, sevgilinizle aldatıyorsunuz. Diyelim ki evliliği zoraki yürütüyorsunuz. Bu durumda da sevgilinizi eşinizle aldatıyorsunuz. Aslında sevgiliniz sizden ayrılarak sizin gösteremediğiniz cesareti göstermiş.

Haberin Devamı

Kendi yuvasının nasıl yıkıldığını bildiği için aynı acıyı başka bir kadının yaşamasını istememiş. Siz de kararlı olun. Bu ilişkinin bittiğini kabul edin.