Gazete Vatan Logo

‘Düşen düşsün, kalan kalsın’

Yılmaz Vural ne demek istedi? “Herkesi uyarıyorum, ligde son altı haftada birilerine yardım etmek için başkalarının hakkını yemeyin.”

TURKCELL Süper Lig’de sezonun bitimine 6 hafta kala ilginç gelişmeler ve açıklamalar arka arkaya gelmeye başladı. Geçen yıl şampiyonluğu son haftadaki Denizlispor mücadelesinde kaçıran F.Bahçe’nin Başkanı Aziz Yıldırım 2 ay önce “Geçen sezonun son 6 haftası iyi incelensin” diye isyan edip, imalı bir açıklama yapmıştı. Sarı-lacivertlilerin asbaşkanı Ali Koç da bir süre önce NTV’deki canlı yayında “Bu sezon eğer ligin son 4 haftasına 9 puan farkla önde giremezsek, şampiyonluğu bize bırakmazlar” sözlerini sarfetmişti.

‘RACON DEĞİL’
SON olarak da Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural, Denizlispor ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmadan sonra ilginç açıklamalarda bulunup, ligin son haftalarına yaklaşılmasıyla şike iddialarının da artabileceğini ifade etti. Vural bu konuda şu açıklamaları gerçekleştirdi: “Ligin son haftalarına yaklaşılması nedeniyle şike söylentileri artabilir. Biz burada delikanlı raconu kesmiyoruz, spor yapıyoruz. Yapılan her işte alın teri gerçekten çok önemlidir. Artık ligde son altı hafta içine girdik. Buradan herkesi bir kez daha uyarıyorum. Bırakın düşen takım düşsün, kalan da kalsın. Birilerine yardım etmek adına, başkalarının hakkını yemeyin.”

Haberin Devamı