Gazete Vatan Logo

'Çocuk İstiyorum' 29 Kasım’da Duru Tiyatro’da!

Tiyatro Keyfi'nin çok ilgi çeken komedisi “Çocuk İstiyorum” bu hafta 29 Kasım’da Duru Tiyatro'da, 1 Aralık'ta Borusan Oto Dolmabahçe Sahne'de ve 3 Aralık'ta da Kozzy Kültür Merkezi'nde sergileniyor.

'Çocuk İstiyorum' 29 Kasım’da Duru Tiyatro’da!

Bekir Aksoy'un yazdığı, Turgay Kantürk’ün yönettiği “Çocuk İstiyorum”, hayat, evlilik ve ilişkiler üstüne incelikli, güncel bir komedi. Usta Oyuncular çiçek Dilligil, Bekir Aksoy ve Kemal Başar’a genç yetenek Defne Bölükbaşıoğlu eşlik ediyor.

Işık tasarımı Yüksel Aymaz’ın, kostüm tasarımı Mine Erbek Gökbuget’in, müzikleri ise Bora Öztoprak’ın imzasını taşıyan “Çocuk İstiyorum”, sezon boyunca İstanbul ve Anadolu turnelerinde seyirciyle buluşmaya devam edecek.

“Çocuk İstiyorum”, evlenme tekliflerinin havada uçuştuğu, sürprizlerle dolu bir komedi. Oyundaki karakterler ilgi çekici: Taşlardan bile özür dileyen, boyundan, saçının azlığından, kilolarından şikayetçi çok zengin bir adam... Evlenmeyi kafasına koymuş, kurnazlığıyla aman dedirten fettan bir kadın... Uzun boyu, karizması, fit ve sağlıklı görünümüyle popüler olmaya mahkum bir doktor... Zekasına olmasa da güzelliğine oldukça güvenen bir genç kadın... Herkesin hem av hem avcı olduğu bu ilişkiler yumağında hedefi acaba kim vuracak?

Tiyatro Keyfi'nin biletleri Biletix ve gişelerde satışta olan tüm eserleri hakkındaki ayrıntılı bilgiler, aylık oyun programları ve çağdaş, teke tek oyunculuk atölyeleri için ayrıntılı bilgi topluluğun www.tiyatrokeyfi.com.tr adresinden edinilebilir.

Haberin Devamı