Gazete Vatan Logo
Magazin "Çirkin erkek seviyorum"

"Çirkin erkek seviyorum"

Arabesk klasiklerinden oluşan yeni albümü 'Aşk Acısı' ile beğeni toplayan Lerzan Mutlu, albümünün ilk klibini çekti. 'Farzet' şarkısının klip çekimlerinde aşktan yana şanssız olduğunu belirten Mutlu, kendisi için doğru olan insanla henüz tanışmadığını söyledi.

"Çirkin erkek seviyorum"

Lerzan Mutlu, 'Aşk Acısı' albümünün ilk klibini 'Farzet' şarkısına çekti. Mutlu, sözleri Seda Akay'a, müziği Niran Ünsal'a ait olan 'Farzet'in Erkan Nas yönetiminde gerçekleştirilen klip çekiminde gazetecilerle sohbet etti.

Ünlü şarkıcı, aşk ile ilgili sorular üzerine "Aslında aşk kadınıyım ama bunu yaşatacak doğru insanlar karşıma çıkmadı. Aşkta kısmetsizim" açıklamalarında bulundu.

Albümünün adı 'Aşk Acısı'na ithafen "Siz aşk acısı yaşıyor musunuz" sorusuna Lerzan Mutlu, "Şu an yaşamıyorum ama çok acı çektiğim zamanlar oldu. İki kişiye aşık oldum. Yaşadığım aşklara bakınca aslında hiç birbirlerine benzemediklerini görüyorum. Sadece ikisi de yakışıklı değil, çirkindi. Ben de çirkin erkek seviyorum. İçi güzel olsun bana yeter" cevabını verdi. (Milliyet)