Gazete Vatan Logo

'Çatı Katı Aşk' izleyici ile buluşuyor!

Merakla beklenen 'Çatı Katı Aşk' dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.

'Çatı Katı Aşk' izleyici ile buluşuyor!

Kanal D’nin yapımını Mia Yapım, yapımcılığını ve proje tasarımını Banu Akdeniz'in üstlendiği yeni dizisi “Çatı Katı Aşk”, 09 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümü ile ekrana gelecek. Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz’in başrollerini paylaştıkları romantik komedi tadındaki dizinin yayınlanan ilk teaserı büyük beğeni topladı.

Tanıtımda yer alan söz ve müziği Aydilge’ye ait şarkı da izleyiciden tam not aldı. Gerek oyuncu kadrosu, gerek hikayesi, gerekse müzikleri ile adından söz ettirecek Çatı Katı Aşk, yaz ekranına damga vuracağının sinyalini şimdiden verdi.

Yönetmen koltuğunda Barış Yöş’ün oturduğu, treadmanını Barkın Şenüren’in yazdığı, senaryosunu ise Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcı’nın kaleme aldığı “Çatı Katı Aşk”, ilk bölümüyle 09 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de...

ÇATI KATI AŞK OYUNCU KADROSU
Furkan Andıç (Ateş Avcı), Ezgi Şenler (Ayşen Yılmaz), Yiğit Kirazcı (Demir Yılmaz), Nilay Deniz(Yasemin Çetin), Renan Bilek (Celal Yılmaz), Tülay Günal (Perihan Yılmaz), Erhan Yazıcıoğlu (Asaf Avcı), Ebru Aykaç (Gülriz Avcı), Burak Tamdoğan (Filozof Emin), Pelin Öztekin (Süheyla Durmaz), Bülent Seyran (Şuayip Durmaz), Bedia Ener (Saadet Yılmaz)

Haberin Devamı