Gazete Vatan Logo
Magazin "Bir kere aldatsa affederim!"

"Bir kere aldatsa affederim!"

Romanyalı 25 yaşındaki ünlü şarkıcı Otilia, popçu Sinan Akçıl ile bir yıldır aşk yaşıyor. Otilia şöyle diyor: “Seks olmazsa kendimi kadın hissedemem. Sinan bir kere aldatırsa affederim. Her erkek çapkındır. Bazen kaçamak ilişkiyi daha sağlamlaştırır. Ben erkekleri çözdüm.”

"Bir kere aldatsa affederim!"

Ünlü şarkıcı Otilia, Posta gazetesine verdiği röportajda oldukça ilginç cümleler sarfetti. Sinan Akçıl ile aşk yaşayan Otilia bir kere aldatılırsa affedebileceğini söyledi. İşte o röportaj

Çok seksi ve güzel bir kadınsınız!

Anneme benziyorum ama babam da yakışıklıdır. Seksi olmakla ilgili büyük derdim var aslında. Bana bakmaktan müziğimi duymuyorlar.

Çok seksi ve güzel bir kadınsınız!
Anneme benziyorum ama babam da yakışıklıdır. Seksi olmakla ilgili büyük derdim var aslında. Bana bakmaktan müziğimi duymuyorlar.
Şımarık bir kız mıydınız?
Hiç şımarık bir kız olmadım. Mütevazı bir aileden geliyorum. Ailemin ev gereçleri satan bir dükkanı var. Bükreş’te oturuyorlar. Ama ben çocukken büyükbabamlarla şehir dışında. Daha basit bir hayatımız vardı.
Nasıl ünlendiniz?
Romanya’da kimsenin ismini bile bilmediği bir kasabada şöhret oldum. Şarkı söyledim, çalıştım. Ve sonunda ‘Bilionera’ patladı. Hiçbir zaman şöhret olayım, çok para kazanayım derdim olmadı.
Türkiye’de de tanınıyorsunuz.
Serdar Ortaç ile ‘Balım’, Sinan Akçıl ile ‘Aşkla’ şarkısını söyledik.
EVDE BÜYÜKANNEMİN PİJAMASIYLA DOLAŞIRIM
Kırılma noktanız var mı?
Bu yaz neredeyse ölecektim. Türkiye’deyken karnımda bir damar patladı. Acile 15 dakika daha geç gitsem ölecekmişim! Hayatın değerini daha iyi anladım.
Neden korkarsınız?
Uçaktan. Uçağa binmeden fenalaşmamak için güçlü ilaçlar alıyorum.
Evde nasıl bir kadınsınız? Böyle seksi misiniz?
Hayır, hiç! Dışarıda seksi görünüyorum ama evde büyükannemin pijamasıyla dolaşırım. O kadar rahat ki anlatamam. Annem bir keresinde, “Kızım, erkek arkadaşının yanında da mı bunu giyiyorsun?” dedi. Seksi iç çamaşırlarım var ama ben pijamayla rahat ediyorum.
Yemek yapmayı seviyor musunuz?
Çok. Çünkü sağlıklı beslenmeyi önemsiyorum. Türk yemeklerini de öğrendim. Mercimek, havuçlu kek, trileçe ve dolma yapabiliyorum.
SEKS YOKSA KENDİMİ KADIN GİBİ HİSSEDEMEM
Genel olarak keyfiniz yerinde mi?
Evet ama ailemi çok göremiyorum. Bir tek onların özlemini çekiyorum. Ve kendi ailemi kurmak istiyorum.
Evlenip çocuk sahibi olmayı istiyorsunuz. Bunu biliyoruz Sinan Bey’den teklif geldi mi?
Henüz Sinan’dan böyle bir teklif gelmedi. Sinan’la ya da Sinan’sız... Evlenip bebeğim olmasını istiyorum. Ama konser kontratlarım var. Kariyerimle birlikte nasıl olacak bilmiyorum.

Haberin Devamı