Gazete Vatan Logo

'Beyaz'ın değişik fantezileri...'

Beyaz Show'u yerden yere vurdu

Kanaltürk ekranlarında 2. Sayfa programına konuk olan sivri dilli sanatçı Arto, yine olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Bu kez de Beyazıt Öztürk'ü hedef alan Arto, Beyaz Show programını yerden yere vurdu.

"BEYAZ'IN DEĞİŞİK FANTEZİLERİ OLABİLİR"

Beyazıt Öztürk'ü özel hayatı ve neden evlenmediği konusunda anlayamadığını söyleyen Arto, 'Her şeyde anasını öne sürüyor. İnsanların oğulları için tabi ki kaygıları vardır, ancak ben Beyaz'da başka bir problem olduğunu düşünüyorum. Ne olduğunu bilemem, ama yanında enteresan kadınlar olduğunu ve özel hayatında enteresan şeylere imza attığını duyuyorum. Böyle değişik kadınlar, değişik fantezileri olabilir. Bana değişik bir adam gibi geliyor. Artık 43 yaşına gelmiş bir erkeğin evlenememesinde bir kuşku ararım.' dedi.

"BEYAZ SHOW'U İZLEMEKTEN SIKILDIM"

Beyazıt Öztürk'ün hiçbir konuda muhalefet yapmadığını da ekleyen Arto, 'İnsanın hayata karşı hiç muhalefet olmaz mı? Her şeye evet diyor. İnsanın bir duruşu olmalıdır. Korkma biraz daha konuş. İnsan hep aynı renk olamaz' ifadelerini kullandı.

Beyaz Show programını da topa tutan Arto, 'Beyaz yıllardır aynı şeyi yapıyor. İnsanın içi içine sığmadığı günler olmaz mı? Ben o programı izlerken artık sıkılıyorum' şeklinde konuştu.

Haberin Devamı