Gazete Vatan Logo

“Bavul” tiyatro oyunu seyircisiyle buluşuyor!

İstanbul, sahneye koyulan oyun çeşitliliği ile tiyatroseverler için adeta bir cennet.

“Bavul” tiyatro oyunu seyircisiyle buluşuyor!

Bu kadar oyun içerisinden zevkinize uygun olanları bulmak da haliyle biraz zor. Buraya tıklayarak sizin için önereceğimiz “Bavul” oyununa göz atabilir, indirimli bilet fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Bu bir ilandır.

Çaresiz ve huysuz bir adamın bavulu havaalanında yalnız ve meraklı bir kadının bavulu ile karışırsa sonuç ne olur? İşte bu karışıklıklarla başlayan ve daha sonra birbirine son derece zıt iki insanın çılgın, delice ve kahkaha dolu karşılaşmalarını konu alıyor Bavul.

Karısı, Bedri Kırçıl'ı terk edip Bodrum'a kaçmıştır. Dönüş yolunda, uçakta yine Bodrum'a tatil için gidip dönen Filiz Kavak vardır. Ve birbirine tıpatıp benzeyen iki bavul havaalanında karışır, ardından tuhaf ve komik olaylar birbirini kovalamaya başlar.

Bavul, insan ilişkilerini, aşkları, sevgileri, yalnızlıkları, doğru insan - yanlış insan tartışmasını ve günümüz insanının mutluluktan ne anladığını esprili ve renkli bir biçimde anlatan çılgın, deli dolu bir oyun.

Bekir Aksoy, Çiçek Dilligil, Yasemin Hadivent ve Mert Asutay gibi usta isimlerin rol aldığı komedi oyunun yazarı Sam Bobrick. Oyunu uyarlayan ve yöneten ise Levent Tülek. Bu keyifli oyunu seyretmek isterseniz, yerinizi size özel indirimlerle ayırtabilirsiniz.

Haberin Devamı

Seyirciden tam puan alan bu oyunu kaçırmamak için hemen buraya tıklayın ve Trump Kültür Merkezi’nde sahnelenecek gösterimde yerinizi ayırtın.

Bu içerik Yakala.co tarafından hazırlanmıştır.