Gazete Vatan Logo

‘Asıl Tuçe bana şantaj yapıyor’

Kuaför Tuçe Z.’nin “Birlikte olduğumuz dönemde çekilen özel fotoğraflarımızla bana şantaj yapıyor” dediği Umut Ö. “Asıl mağdur benim. Evlenmedim diye adıma sahte açıp gay olduğumu söylüyor” dedi

‘Asıl Tuçe bana  şantaj yapıyor’

İstanbul’dakuaförlük yapan Tuçe Z., eski sevgilisi Umut Ö.’nün kendisine şantaj yaptığını öne sürüp savcılığa başvurdu. Genç kadın, “Kendisini terk etmemi sindiremeyince birlikte olduğumuz dönemdeki sevişme videolarını aileme göndereceğini hatta sosyal medyada paylaşacağını söyledi. Tekrar birlikte sevgili olmamız için bana bu tür şantajlarına devam etti” dedi. Savcılık, Umut Ö. hakkında, “Şantaj ve hakaret” suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

‘Şantaj yapan Tuçe’

Hakim karşısına çıkan Umut Ö. ise iddiaları reddederken, “Tuçe Z. ile 2 yıl birlikte olduk. O dönemde uygunsuz resimler ve video kayıtlarını kendisi çekmiş telefonunda kayıtlı idi. Bana bu kayıtları gönderdi” dedi. Tuçe Z.’nin kendisinden ayrıldıktan bir süre sonra yeniden barışmak istediğini anlatan Umut Ö., “Benimle evlenmek istediğini söyledi ben de reddettim. Bir konuşmamız da benim adıma facebook hesabı açtığını söyleyerek hesap nick’ini verdi. Hesapta benim uygunsuz resimlerimden bir tanesi vardı. ‘Gay’ olduğum yazıyordu. Onu aradığımda hesabı kapatmasını söyledim. Bana, ‘Bu başlangıç benimle evlenmezsen diğer resimlerini ve videolarını atacağım. Ailen ve çevrene yayacağım’ dedi. Ben bunu ciddiye almadım. Sonra bana yaklaşık 6-7 ay önce ayrıldığımız dönemdeki suçlamalarla karşıma çıktı. Suçsuzum” diyerek beraatini istedi.

Haberin Devamı