Gazete Vatan Logo

‘Arluxia’da sıradışı fırsatlar

Full’un patronu, Beykent’in en lüks home-ofis projesinde benzine % 10 indirim yapacak...

Finans, tütün, turizm ve gıdanın yanı sıra Full ile akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren Ar Şirketler Grubu, Beykent’te 156 ofis ve 29 mağazadan oluşan ‘Arluxia’yı satışa çıkardı. Büyüklüğü 100 m2’den 3.500 m2’ye değişen birimlerin m2’sinin 1.500 liradan başladığı projede Mercedes E serisi araçlarla 25-30 TL’ye havaalanına ulaşım imkanı sağlanacak, alıcılara kişisel asistan hizmetleri sunulacak. Yanında Full İstasyonu bulunan projede mülk sahipleri, VIP kartlarıyla yüzde 10 indirimle benzinini alacak.

AR Faktoring ile finans, Full ile akaryakıt, European Tobacco ile tütün sektörlerinde faaliyet gösteren, gıda başta olmak üzere lojistik, bilişim ve turizmin alanlarında da yatırımları Ar Şirketler Grubu, inşaat sektöründeki projesi ‘Arista Bomonti Business’ın ardından Beylikdüzü’ne bağlı Beykent’te ‘Arluxia’ projesinin satışlarına başladı.

Gruba bağlı İSTA Gayrimenkul’ün Beykent’te Perla Vista Alışveriş Merkezi’nin karşısındaki arazide 1 yılda tamamlamayı planladığı projede 156 home-ofis ve flat ofis, 29 mağaza, 10 restoran ve fitness salonu yer alacak. 100 m2’den 3.500 m2’ye değişen büyüklüklerde birimlerin m2’sinin 1.500 ile 3 bin lira arasında satışa sunulduğu projede daireler, birleştirilerek kullanılabilecek.

Arista Bomonti Business projelerinde ilk kez kira garantisi ve kişisel asistan hizmetleri uyguladıklarını, bu projedeki standartları Beykent’e getireceklerini belirten Ar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Timuçin Yalı, “Şişli, Balmumcu ve Maslak’taki proje kalitesini Beykent’e taşıyacağız. Yurtdışından gelen misafirlerin ağırlanacağı niş bir merkezin bulunmadığı Beykent’in en lüks ofis projesini hayata geçireceğiz” dedi. Projede Arista Bomonti Business’da olduğu gibi ayrıcalıklı hizmetler sunacaklarını kaydeden Yalı, “Arluxia Home Office’nin ayrıcalıkları arasında özel tahsis edilmiş Mercedes E serisi marka araçlarla 30 TL’ye Atatürk Havaalanı’na VIP ulaşım hizmeti, fuar ve metrobüse ring seferler, acil durumlar için ilk yardım hizmeti, ücretsiz web tasarım, kişisel asistan hizmeti sunacağız. Ayrıca projeden mülk sahibi olanlar, Fullvip Kart ayrıcalığı ile yüzde 10 indirimle akaryakıt alma ayrıcalığına sahip olacaklar” diye konuştu.

İsteyene ‘kira garantisi’ var

Kira garantisi hizmeti verdikleri 25 katlı Arista Bomonti Business projesinde inşaatı süren 3 katın bulunduğunu söyleyen Timuçin Yalı, tüketicileri tıpkı arsa sahibi gibi ortak olarak gördüklerini belirterek, Arluxia’da da isteyen kişilere kira garantisi sunabileceklerini ifade etti. Yalı, şöyle devam etti: “Aidatlardan kazanmayacağız. Amacımız yaşam merkezi yaratmak. 25 yer şimdiden opsiyonlandı. 65 milyon dolar hasılat bekleniyor. 5 etapta satışa sunulacak projede her etap yüzde 5 zamla satılacak.”

Japon otel zinciri ‘Arbella’yla tanıdı Balmumcu’daki oteli işletmek için anlaştı

Gıdada Barilla’dan sonra en fazla dünyada ihracat yapılan ikinci marka Arbella’yı üreten Ar Şirketler Grubu, dünyada nohutta lider, mercimek pazarında yüzde 45, fasülyede ise yüzde 12’lik pazar payına sahip. Grubun Arbella markası, inşaat alanında yeni bir işbirliğinin de temelini oluşturmuş. Balmumcu’nun Ata Koleji’nin yanındaki 8.5 dönüm ile en büyük arazisinde kot farkıyla Boğaz manzarasını gören ve otel ile rezidanstan oluşan bir proje geliştirmeyi planladıklarını söyleyen Timuçin Yalı, projedeki oteli işletmesi için Japonya’nın en büyük otel zincirlerinden biri olan Okura Grubu ile ön protokolü yaptıklarını belirterek, “Holdingin ortakları aynı zamanda Sony ve Panasonic şirketlerinde de pay sahibi. Arbella markamızla tanınmamız etkili oldu” dedi. Conrad ve Zorlu Center’la aynı kotta görünen projenin özellikle manzarasıyla dikkat çekeceğini söyleyen Yalı, proje için arsada yer alan ve Edin’lere ait olan 2-3 katlı bir binayı da yıkacaklarını kaydetti. Maslak’ta 18 bin metrekare arazide bir plaza inşa edeceklerini söyleyen Yalı, “Ataköy’de Kültür Üniversitesi’nin yakınındaki arazimizde de otel, rezidans ve alışveriş merkezinden oluşan bir proje inşa edeceğiz. Burada üst geçiti yerin altına alıp alışveriş merkezine bağlamak ve panolara alacağımız reklamların gelirini de körlere bağışlamak istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı