Gazete Vatan Logo

'Arapsaçı'nın vizyon tarihi belli oldu!

Başrollerini Hakan Meriçliler, Açelya Topaloğlu, Şinasi Yurtsever, Ayhan Taş ve Burak Satıbol’un paylaştığı komedi türündeki ‘Arapsaçı’ filminin vizyon tarihi belirlendi.

'Arapsaçı'nın vizyon tarihi belli oldu!

Yapımını Insignia Yapım’ın gerçekleştirdiği, yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı’nın üstlendiği, senaryosunu Ayşe Işıkmen ve Ömer Faruk Yardımcı’nın kaleme aldığı ‘Arapsaçı' filmi, 30 Mart’ta seyirciyle buluşuyor.

Çekimleri İstanbul’da yaklaşık 1,5 ayda tamamlanan komedi türündeki filmin başrollerini; Hakan Meriçliler, Açelya Topaloğlu, Şinasi Yurtsever, Ayhan Taş ve Burak Satıbol’un paylaşıyor. ‘Arapsaçı’ filminde ayrıca Köksal Engür, Cihan Ercan, Zeynep Kankonde, Bahar Süer, Füsun Demirel ve Ünal Yeter gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

FİLMİN KONUSU

Eski bir aktörün şöhretli zamanlarından kalan deri ceketi, rastlantısal olaylar sonucu birbirinden farklı insanların hayatlarını kesiştirir. Üstüne üstlük ceketin içinde büyük ikramiye çıkmış loto kuponu vardır ve bundan kimsenin haberi yoktur. Elden ele gezen ceket, tüm karakterlerin hayatlarını kökünden değiştirecek ve adeta 'Arapsaçı'na döndürecektir.